Selasa, 18 Mei 2010

The MUSIC OF SUNDA

THE MUSIC OF SUNDA
Release : 2000.08.02
Album : THE MUSIC Sunda
Label : JVC WORLD SOUNDS - JVC VICG-60368

Track List :

01. The Tale of Mundinglaya_Pantun

02. Catrik_Jipang Karaton

03. Papatet Jemlang_Karang_Ne Leng Neng Kung

04. Kidung - Kacapi Tarawangsa

05. Sebrakan _Senggot_Es Lilin_Ciawian

06. Tablo _ Gupay Pileuleuyan

07. Katresnan_Celempungan

Album Ieu Kintunan ti Kang Utama Atmadilaga ! Hatur nuhun Akang....

Mangga Nyanggakeun .....!

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar